Setmanari d'informació local - 138 anys

L'ASM felicita MÉS per Mallorca per assumir la via sobiranista

13759

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) felicita el Consell Polític de MÉS per Mallorca pel document on han aprovat un full de ruta sobiranista i la recuperació de l'Estat propi per a Mallorca, que presentaran a l'assemblea de la formació el proper mes d'octubre.

Al document, MÉS per Mallorca proposa la construcció d'un projecte nacional conjunt amb la resta d'illes germanes que així ho expressin a través de la sobirania de cadascuna d'elles.

Per a l'ASM, «el procés sobiranista del Principat de Catalunya és la prova fefaent que Espanya no té remei, que l'espoli fiscal a què estam sotmesos per part de Madrid és estructural i que l'única sortida per garantir els drets socials i el benestar de la nostra gent és tenir una veu pròpia dins Europa».

Des de l'Assemblea esperen que el camí cap a la sobirania «compti ben aviat amb l'adhesió d'altres forces polítiques, entitats cíviques i la societat civil en general. L'estat propi és una fita que beneficiarà la qualitat de vida del conjunt de la població i la unió fa la força».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.