Setmanari d'informació local - 138 anys

Aparcar a la zona ORA estarà prohibit amb motiu del dia europeu sense cotxes

13779
BARCELONA 22 09 2001 BARCELONA FESTES DE LA MERCE MERCE EL PASSEIG DE GRACIA CELEBRA EL DIA SIN COCHES CON ACTIVIDADES PARA NINOS Y CIRCUITOS PARA BICICLETAS FOTO FERRAN NADEU NEG 226504 | FERRAN NADEU

Aparcar a la zona ORA de Palma estarà prohibit aquest dijous 22 de setembre amb motiu de la celebració del dia europeu sense cotxes. Es tracta d'una de les accions proposades per l'Ajuntament de Palma dins de la Setmana Europea de la Mobilitat. La prohibició no afectarà els residents i als vehicles autoritzats.

Per compensar la prohibició, els aparcaments del carrer Manacor, La Riera i Marquès de la Sènia seran gratuïts. També serà gratuït viatjar en les línies, 6, 10 i 24 de l'EMT, a més de la línia 2, que ja era gratuïta tota la setmana de la mobilitat. Així mateix, el Govern, a través del Consorci de Transports de Mallorca i Serveis Ferroviaris de Mallorca també oferirà viatges gratuïts amb tren, metre i els busos de les línies L301, L320, L330-L332, L331, L333, L403, L406 de la xarxa TIB.

Segons el regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma, Joan Ferrer, el Dia sense cotxes és un «plat fort» del programa de la Setmana Europea de la Mobilitat. En anunciar la mesura, des del consistori apuntaren que «totes les ciutats europees intenten bandejar els cotxes almenys un dia a l'any». Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, Palma també ha organitzat activitats com a rutes guiades, micro-teatre en els busos de l'EMT, dansa, photocalls, Parking Day, cinema i exposicions.

El TIB també estarà present a la plaça d'Espanya, on hi ha organitzades diverses activitats infantils gratuïtes durant la tarda. A més, hi haurà un bus de la xarxa i un punt d'informació del TIB. La Setmana Europea de la Mobilitat enguany duu el lema 'Compartir et duu més enfora'. Amb aquesta iniciativa les institucions busquen animar als ciutadans a deixar el cotxe a casa i moure's en transport públic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.