Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament insta el Govern a reconèixer més drets al professorat interí

13807

El Parlament ha aprovat aquest dijous, 21 de setembre, una proposició no de llei en la qual insta el Govern a realitzar els canvis reglamentaris necessaris perquè el personal docent interí que deixa l'activitat docent directa per assumir la situació «assimilada» a serveis especials no perdi els drets d'antiguitat en la funció docent.

En la iniciativa, presentada per PSIB, Podem i MÉS per Mallorca, també es demana a l'Executiu balear que realitzi, si és necessari, els canvis necessaris per poder reconèixer als professors l'antiguitat en el cos docent des del moment d'elecció com a càrrec de caràcter polític. Finalment, sol·licita al Govern que realitzi els canvi normatius necessaris en la llei de Funció Pública per poder reconèixer aquesta situació de serveis especials a tot el personal funcionari sense distinció entre interí i de carrera.

Ús de material electrònic

En la Comissió s'ha aprovat una segona proposició, presentada pel PP, relativa a la possibilitat d'ús de material electrònic en les convocatòries per al professorat. En ella, s'insta a la Conselleria d'Educació a introduir a les bases de convocatòries per al professorat, la possibilitat de portar a l'exposició de la unitat didàctica material electrònic sempre que s'expliciti que, en cas de problemes tecnològics i/o electrònics, l'opositor serà l'únic responsable.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.