Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Es constitueix la Coordinadora d’Entitats per la Democràcia a Mallorca

13813

Aquest dijous s'ha aprovat a l'Espai Can Alcover de Palma l'organització d'una coordinadora d'entitats i partits amb l'objectiu de donar resposta immediata cada vegada que el Govern espanyol opti per la repressió.

A la trobada s’ha llegit un manifest escrit expressament i que servirà per presentar a l’opinió pública aquest nou ens: Coordinadora d’entitats per la democràcia

La primera acció que servirà per presentar la coordinadora serà, també, un acte de protesta contra Rajoy aquest cap de setmana. També tenen prevista una manifestació per al 29 de setembre tot i que no se sap què passarà dia a dia a Catalunya.

«Tothom ha estat d’acord que ara no es tracta de parlar d’independència, sinó de defensar la democràcia, davant el que alguns dels presents no han dubtat a qualificar de cop d’estat. Per tant, resposta conjunta d’una coordinadora plural en defensa de la democràcia i les llibertats»

Les entitats que han assistit a la trobada són: OCB, STEI, Grup Blanquerna, Cercle Mallorquí de Negocis, Assemblea de Docents, MÉS, ERC, Podem, PSIB, Esquerra Unida, CUP Palma, Endavant, Memòria de Mallorca, Ciutat per a qui l'habita, Fundació Emili Darder, GOB, Associació de suport al Sàhara, UOB, Estudiants en Xarxa, ASM, Mallorca Lliure, FOLC, Joves de Mallorca per la Llengua, Jubilats per Mallorca i SEPC.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.