Setmanari d'informació local - 138 anys

Fira B! presenta 4 Vents, l'aliança de les fires de musicals més importants del mediterrani

13859

El mercat professional de música i arts escèniques de les Balears, 'Fira B!', ha presentat aquest divendres '4 Vents', una aliança de fires de música de l'àmbit mediterrani en la qual participa amb 'Trovam! Fira Valenciana de la Música, Fira Mediterrània de Manresa i el Mercat de Música Viva de Vic. Segons han indicat des de la Conselleria de Cultura, l'objectiu és «dinamitzar el sector, a través d'un programa de promoció dels artistes entre els tres territoris de parla catalana».

En la presentació han participat el director de 'Trovam!', Joan Gregori; el director artístic de la Fira Mediterrània de Manresa, David Ibáñez; la directora executiva del Mercat de Música Viva de Vic, Montse Portús; i el director de l'Institut d'Estudis Baleàrics i coordinador de 'Fira B!', Francesc M. Rotger. Els representants de les quatre fires que conformen aquesta plataforma han explicat alguns detalls del programa d'intercanvi i han manifestat la voluntat de «treballar de forma conjunta i coordinada» perquè la creació musical del Mediterrani «tengui la màxima projecció».

D'altra banda, les Jornades de 'Fira B!' al Centre de Cultura Sa Nostra han començat amb una segona ronda de speed meetings. També s'ha celebrat la presentació dels projectes integrants en la Trobada Internacional de Centres de Residències i Laboratoris de Creació nacionals i internacionals, organitzada en col·laboració amb l'Institut Ramon Llull.

A l'horabaixa de divendres s'han iniciat les xerrades Composició musical en els mitjans audiovisuals; també s'ha duit a terme un Showcase de Cançó d'Autor; i aquesta més tard tendran lloc diferents representacions teatrals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.