Setmanari d'informació local - 138 anys

El TSJC ordena deshabilitar la web que diu on es pot votar l’1-O

13867

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha instat la Guàrdia Civil a deshabilitar l'accés a la pàgina web onvotar.garantiespelreferendum.com, mitjançant la qual els ciutadans catalans poden saber on votar l'1-O si introdueixen: nom complet, DNI i codi postal.

En la resolució, la jutgessa instructora de la querella contra el referèndum, Mercedes Armas, acorda que queda fora de línia i inhabilitades les pàgines amb l'itinerari 'Com s'ha de votar' i 'On votar' de la web del referèndum oberta després de clausurar-se l'oficial.

La magistrada afirma que la pàgina web «segueix contravenint els pronunciaments» judicials anteriors similars a aquesta resolució en el sentit de no organitzar el referèndum de l'1-O.

Aquesta pàgina «no solament no acata les suspensions provisionals dels Decrets 139 i 140/2017 i el de la Llei 19/2017, sinó que facilita informació» per poder  celebrar l’1-O. «Es fa, doncs, necessari el bloqueig de la tan repetida pàgina web», conclou la jutgessa en al·lusió al fet que la web oficial del referèndum va ser replicada una vegada prohibida l'original.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.