Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] La II Fira de les Cultures mostrarà la diversitat de 16 països a Palma

13913

El parc de la Riera de Palma acollirà aquest dissabte 30 de setembre des de les 10 i fins a les 23 hores la II Fira de les Cultures. La trobada, que organitza l’Àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, comptarà amb la presència i col·laboració de 21 associacions i entitats de 16 països.

La fira té com a objectiu, segons el regidor d’Igualtat Aligi Molina, «consolidar i recuperar el treball conjunt de les entitats de persones migrades i l’Ajuntament». A més, vol donar visibilitat a la feina que les persones migrades fan a Palma i, també, «construir una xarxa d’entitats i persones, en paraules de Molina. El regidor ha recordat que a Palma conviuen més de 150 nacionalitats i de 170 països, «d’aquí la importància d’esdeveniments com el de dissabte».

Programa
La fira començarà al matí amb una desfilada que partirà de Via Roma a les 10 i que acabarà a les 23 hores. Es faran diferents tallers com, per exemple, d’escriptura i pintura xinesa, de macramé, de percussió africana o de capoeira, entre d’altres. Al migdia, hi haurà una mostra gastronòmica. L’horabaixa serà el torn de la música i el ball.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.