Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Balears promocionen les arts escèniques en la Fira Internacional de Teatre d'Osca

13949

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Direcció general de Cultura i de l'Institut d'Estudis Baleàrics, torna a participar enguany en la Fira Internacional de Teatre i Dansa d'Osca del 25 al 28 de setembre. La fira, que celebra ja la seva 31a edició, està dirigida a professionals de les arts escèniques com a responsables de programacions públiques i privades, responsables de xarxes de difusió, responsables de polítiques municipals i regionals i empreses productores i de representació d'artistes, segons han explicat des de la Conselleria.

Les Balears assisteixen a la fira amb una paradeta pròpia que representa els grups de les Illes que hi participen. Així mateix, aquest mateix dijous es durà a terme una presentació de les companyies illenques que inclou una degustació de productes balears (gràcies a la col·laboració de formatge denominació d'origen Maó-Menorca i Macià Batle). La trobada servirà als artistes i representants de festivals per interactuar amb els professionals i programadors de la fira.

El mateix dijous, l'Institut d'Estudis Baleàrics explicarà les línies d'ajuda per als artistes, especialment el circuit TalentIB, en la paradeta del Govern d'Aragó. Els grups de les Balears que participen en la fira són 'Els Rabinovich', 'Jetlak', 'Una i una' i 'Dosi'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.