Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca convoca una manifestació sota el lema 'Per la democràcia'

13957

La convocatòria del referèndum de dia 1 d'octubre per part de la Generalitat ha provocat la resposta «desmesurada» de l'Estat espanyol, que hi ha declarat un «estat d'excepció encobert». Així ho ha considerat la Coordinadora d'Entitats per la Democràcia després de denunciar que «com a conseqüència de la voluntat de votar» a Catalunya «s'han limitat els drets d'expressió, reunió, informació, inviolabilitat de la correspondència, impremta, etc.». I, a més, «s'ha suspès arbitràriament part de l'autonomia catalana i s'està perseguint representants i gestors públics».

«Davant aquesta realitat, des de Mallorca no volem ni podem callar», han manifestat. En aquest sentit han assenyalat la seva voluntat que, tant a Catalunya, com qualsevol indret, pugui exercir la democràcia i les llibertats. «Perquè parafrasejant Gandhi, no hi ha camins per a la democràcia, la democràcia és el camí».

Per tot això, des de la Coordinadora han convocat una manifestació sota el lema 'Per la democràcia' que tendrà lloc aquest divendres 29 de setembre a partir de les 19.00 hores a la plaça d'Espanya.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.