Setmanari d'informació local - 138 anys

Llubí se suma a defensar el dret d'autodeterminació dels pobles

14009

En el ple d'aquest dimarts, 26 de setembre, l'Ajuntament de Llubí ha aprovat una moció de MÉS per Llubí a favor de la democràcia i el dret d'autodeterminació davant la greu situació de repressió i autoritarisme que el Govern espanyol està desplegant a Catalunya. La moció ha estat aprovada per majoria amb els vots de MÉS per Llubí, el PI i Feina per Llubí que conformen l'equip de govern.

L'Ajuntament de Llubí expressa el seu rebuig que amb l'excusa d'evitar la celebració del referèndum d'autodeterminació de Catalunya, es dificulti o persegueixi l'exercici de drets fonamentals com la llibertat d'expressió, la llibertat d'informació i el dret de reunió pacífica i, en conseqüència, insta el Govern de l'Estat espanyol a deixar d'instrumentalitzar la Fiscalia per afrontar un conflicte de naturalesa política.

D'altra banda, l'Ajuntament de Llubí mostra el seu compromís amb el dret d'autodeterminació dels pobles, i conseqüentment, vol donar suport al referèndum d'autodeterminació de Catalunya que se celebrarà l'1 d'octubre. Finalment, mostra la solidaritat amb totes aquelles persones assetjades judicialment a Catalunya pel seu compromís amb la democràcia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.