Setmanari d'informació local - 138 anys

170 càrrecs electes de Mallorca s’adhereixen al 'Manifest per la Democràcia'

14019

A partir d’una iniciativa sorgida des del municipalisme, s’ha promogut un manifest que condemna la reacció repressiva de les autoritats espanyoles envers la legítima voluntat del poble català de dur a terme un referèndum d’autodeterminació.

El document fa una crida al respecte dels drets civils i al diàleg constructiu amb les autoritats catalanes. Representants dels signants d’aquest manifest s’han reunit aquest dijous a Sineu per fer pública l’adhesió, en un dia i mig, de més de 170 càrrecs electes, ja sigui de partits d’àmbit local, MÉS per Mallorca, Esquerra Republicana i Podem, entre d’altres. Es podran fer noves adhesions fins aquest divendres.

Manifest 

Volem expressar la nostra profunda preocupació per la situació que s'està vivint aquests dies a Catalunya. Les accions i amenaces repressives portades a terme per les autoritats espanyoles contra el Govern de Catalunya, servidores i servidors públics, alcaldes i alcaldesses, mitjans de comunicació, empreses i ciutadania no són només una violació dels drets fonamentals bàsics, sinó un enfocament equivocat per fer front a una qüestió política.

Condemnam les reaccions desproporcionades de les autoritats espanyoles a la reclamació política legítima de la societat catalana per un referèndum d'autodeterminació.

Feim una crida al govern espanyol per aturar immediatament les seves accions repressives, deixar de violar drets civils i exercir un paper constructiu i participar en un diàleg polític amb les autoritats catalanes

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.