Setmanari d'informació local - 138 anys

Assemblea de Docents critica que Educació «es renti les mans» quant a la reducció de ràtios

14035

Assemblea de Docents ha criticat que la Conselleria d'Educació i Universitat «es renti les mans» malgrat la instància del Servei de Prevenció de Riscos Laborals perquè redueixi ràtios en els col·legis.

«Mentre que el Servei de Prevenció de Riscos Laborals obliga reduir ràtios als 13 centres visitats, la Conselleria passa la pilota als centres sense incrementar els recursos», han lamentat en un comunicat. Des de l'entitat han recordat que al juny la Conselleria va rebre l'avaluació de Risc Laborals on s'insta a «augmentar el nombre de docents d'acord amb ràtios i amb l'especial dificultat de l'alumnat NESE (Necessitat Específiques de Suport Educatiu)», en un termini no superior a uns quants mesos.

L'informe, han exposat, indica que l'estrès és «probablement, el problema que més pot afectar la salut dels docents» i constata que ràtios excessives d'alumnes per aula provoquen estrès i tensió continu pel caos. També conclou que dificulten el treball de qualitat i no permeten fer segons quines activitats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.