Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern duu la Simfònica de les Balears a actuar a la seu de l'ONU a Ginebra

14037

El dissabte 14 d'octubre l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, sota la direcció de Pablo Mielgo, interpretarà un concert extraordinari a un dels espais més emblemàtics d'Europa, la Sala de Drets Humans de l'ONU, a Ginebra. Un escenari únic, sota la cúpula pictòrica de l'artista mallorquí Miquel Barceló, una obra que va ser concebuda com una metàfora del que representa l'ONU. Aquesta ha estat la seu d'actuacions úniques de figures com Daniel Barenboim, Juan Diego Flórez o Valery Gergiev.

Guillermo Tell, Obertura de G. Rossini; El Barber de Sevilla, Una Voce Poco Fa de G. Rossini; L’elisir d’Amore, Quanto Amore e dio Spietata de G. Donizetti; Carmen i Habanera de G. Bizet; Don Giovanni, La ci darem la mano de W. A. Mozart; Dama de picas, Herman Aria Acte III de P. I Tchaikovsky; El Barbero i La Calumnia de G. Rossini; Els contes de Hoffmann, Barcarolle, Turandot i Nessum Dorma de G. Puccini; Meine Lippen Sie küssen so heiss i Dein ist mein ganzes Herz de F. Lehar; Vissi d'arte, vissi d'amore i Tosca, de G.Puccini; La Boda de Luis Alonso, Intermezzo de G. Giménez; Under the silver moonlight de W. Luobin; Sheikh Bedreddin Aria de M.C. Orchan; Ochy Tchernye de I. Rebroff, i Masr Heya de Kamal El Tawil seran les obres que s'interpretaran en un concert temàtic sobre la Ruta de la Seda.

El públic no solament gaudirà de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears en un marc meravellós sinó també de solistes d'àmbit internacional com l'egípcia Fatma Said (soprano), els xinesos Huiling Zhu (mezzosoprano), Bing Bing Wang (soprano), Goau Yuan (soprano )i Warren Mok (tenor), el rus Vladimir Galozuine (tenor) i el turc Burak Bilgili (baix).

Aquest concert és un projecte de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports que compta amb el suport de l'Institut Ramon Llull.

L'Oficina de Nacions Unides de Ginebra és, després de la de Nova York, la més grossa de les quatre oficines principals de l'Organització de Nacions Unides. La seu d'aquesta oficina és el Palau de les Nacions, edifici construït per la Societat de Nacions entre 1929 i 1938 a la ciutat de Suïssa, Ginebra.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.