Setmanari d'informació local - 138 anys

Manifestació a Palma en protesta contra la política mediambiental del Govern

14083
Manifestació de la Plataforma En Defensa Del Món Rural. | E.P.

Milers de persones s'han concentrat aquest dissabte a Palma en protesta contra la política mediambiental i agrària del Govern, una manifestació que ha comptat amb l'assistència d'agricultors, pescadors, caçadors, taurins i l'Acció Natural Ibèrica (Anatur), segons han declarat membres de la Plataforma en Defensa del Món Rural.

La manifestació, sota el lema 'Ja no podem més', ha iniciat el seu recorregut a la plaça del Tub després de l'arribada de tractors i genets, i ha finalitzat davant del Consolat de Mar, lloc en el qual el membre de la Plataforma, Pedro Bestard, ha llegit el manifest.

'Ofenses'

Així, Bestard s'ha dirigit als protestants en nom de la Plataforma i no com a president de la Federació Balear de Caça dient que «han estat contínues les ofenses per part dels qui ocupen el Govern i el Consell».

Bestard ha reiterat la necessitat de defensar el món rural davant «una minoria ecologista i animalista que no ho sent ni ho coneix». Durant la protesta, s'han corejat lemes com «visquen els toros», «visca Espanya», «llibertat per al món rural», «ja no podem més».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.