Setmanari d'informació local - 138 anys

EMAYA entrega al Taller de Joguines de Càritas 150 kg de juguetes

14113

EMAYA ha entregat al Taller de Joguines de Càritas Mallorca 150 kg de juguetes recollides durant els passats 6 mesos pel camió de reciclatge. Aquesta entitat se’n fa càrrec de la reparació, reutilització i reciclatge de les juguetes, donant feina a persones de col·lectius desfavorits i ajudant famílies necessitades.

Aquestes juguetes han estat recollides pel camió de reciclatge d’EMAYA que, setmanalment, realitza una ruta per alguns mercats municipals (dijous a Sta. Catalina, divendres a l’Olivar i dissabtes a Pere Garau) i pel poliesportiu municipal de Son Moix (dimarts capvespre). Així mateix, visita els centres educatius que ho sol·liciten, a través del programa Emaya a l’Escola, realitzant una activitat educativa per als escolars i recollint els residus aportats pels infants i les famílies.

El camió de reciclatge

Al camió de reciclatge s’hi poden dur també altres residus especials, que no es recullen amb els contenidors habituals o que es poden reutilitzar si tenen una recollida diferenciada; com roba, bombetes i fluorescents, petits electrodomèstics, piles i bateries, càpsules de cafè, tòners i cartutxos de tinta, oli de cuina, pintures i vernissos, així com petits estris domèstics. La separació i recollida diferenciada d’aquests residus permet un millor aprofitament o, en el seu cas, un tractament adequat per evitar la contaminació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.