Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca se solidaritza amb la vaga general convocada al Principat

14141

Catalunya ha duit a terme aquest dimarts una vaga general per protestar contra la repressió de l'Estat espanyol, la violència exercida per la Policia i la Guàrdia Civil espanyoles.

Arran d’això, des de Mallorca han decidit solidaritzar-se amb el poble català, de la mateixa manera que ho ha fet aquests darrers dies. Per aquest motiu, més d'un centenar de persones han assistit a la concentració de la plaça de Cort convocada a les 18.00 hores. 

Els manifestants han cridat «Rajoy dimissió», «no estàs sola Catalunya», «el poble unit mai serà vençut», «aquesta no és la nostra policia», «fora les forçes d'ocupació» i «els carrers seran sempre nostres». Així mateix, els assistents han demanat al batle de Palma, Antoni Noguera, que llevi la bandera d'Espanya de la balconada, assegurant que «no ens representa».

A l'acte han acudit, entre altres, el diputat de Podem Aitor Morrás; la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade; i el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.