Setmanari d'informació local - 138 anys

Augmenta el nombre d’inscrits en els 56 cursos de llengua catalana del Govern

14335

Aquesta setmana comencen els cursos generals de llengua catalana organitzats per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l’Institut d’Estudis Baleàrics. En aquesta nova convocatòria s’hi han inscrit 1.732 persones, quan en la mateixa convocatòria de l’any passat varen ser 1.595. Per tant, hi ha un increment de gairebé el 9 % (137 persones més), una xifra que posa de manifest el constant increment d’interessats en els cursos, ja que en el curs 2015-2016 foren 989 matriculats.

Els 56 cursos d’aquest quadrimestre que ara comencen tendran lloc a Palma, Inca, Llucmajor i Eivissa, i acabaran la setmana del 29 de gener. S’ofereixen cursos de tots els nivells (A1, A2, B1, B2, C1, C2 i llenguatge administratiu), els quals s’imparteixen en tres modalitats: presencial (31 cursos), semipresencial (16) o a distància (9).

Com és habitual, hi haurà una nova oferta de cursos generals per al segon quadrimestre (febrer-maig).

L’oferta formativa de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l’Institut d'Estudis Baleàrics (ILLENC), es coordina amb la convocatòria de proves de certificació de coneixements de llengua catalana que organitza la Direcció General de Política Lingüística, en aquest cas, amb la convocatòria de proves de gener de 2018.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.