Setmanari d'informació local - 138 anys

La 6a edició dels Premis Sinofós ja té guardonats

14353

MÉS per Palma ha celebrat, una vegada més, l’acte dels VI Premis Sinofós amb la participació de més d’un centenar de persones. Aquesta vegada ha estat al teatre Mar i Terra, a la barriada de Santa Catalina.

Xavi Canyelles i Glòria Franquet han conduït l’acte de manera engrescadora i dinàmica, introduint i presentant cada categoria premiada. El batle de Palma, Antoni Noguera, els tres regidors de MÉS per Palma a l’Ajuntament, Neus Truyol, Mercè Borràs i Llorenç Carrió, i l’assessor dels districtes Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Miquel Àngel Contreras, han estat els encarregats de descriure cada entitat guardonada i entregar el premi, enguany també, en format de teula. Els guardonats havien estat elegits prèviament en votació pels militants i simpatitzants de MÉS per Palma.

  • «Palma MÉS Habitable»

Biciutat, entitat elegida per al premi «Palma MÉS Habitable», ha rebut el premi en mans de la regidora d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Neus Truyol i recollit per Joan Riera.

  • «Palma MÉS inclusiva»

El «Palma MÉS inclusiva» ha anat a S’altra Senalla. Ha estat lliurat pel regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, i recollit per Pep Garau.

  • «Palma MÉS Creativa»

Tot seguit ha estat el torn de l’entitat Amadip Esment per insistir en una «Palma MÉS Creativa». L’ha lliurat la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, i recollit per Montserrat Fuster.

  • «Palma MÉS Democràtica»

A continuació, ha pujat a l’escenari Marta Serra del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca a rebre el premi a la «Palma MÉS Democràtica», lliurat pel batle de Palma, Antoni Noguera.

  • «Palma MÉS Indignada»

El darrer premi l’ha explicat l’assessor dels districtes, Miquel Àngel Contreras, per haver fet de Palma un lloc més inhabitable, més desigual i més antidemocràtic. Enguany, la Fundació Jaume III s’ha endut el premi irònic de la «Palma MÉS Indignada».

Antoni Noguera ha dedicat unes paraules per recordar «la feina feta durant aquests dos anys de govern i recordar que ara Palma té una batlia extensible a la ciutadania, amb la implicació de tots els ciutadans”. «Treballam dia a dia, a peu de carrer, al costat dels veïnats per aconseguir que Palma sigui una ciutat molt més estimada i que, alhora, la ciutat aculli i cuidi la ciutadania», ha dit. «Ens mereixem una Palma més justa, més moderna, més europea i més sostenible», ha afegit Noguera. Així mateix ha agraït la feina «incansable» a totes les entitats guardonades i als regidors/es de l’agrupació.

Un gala de cine

Durant l’acte, Xavi Canyelles ha donat un toc d’humor als premis i el músic Pep Suasi ha amenitzat la gala amb les seves cançons.  

Així mateix, s’ha aprofitat la festivitat per recordar aquests dos anys de govern de canvi i s’ha recordat que «treballam amb visió de futur per a la Palma dels pròxims 20 anys». Amb un vídeo s’ha recordat la presa de possessió de la batlia amb Antoni Noguera, l’obertura de l’Oficina Antidesnonaments, l’impuls de mesures per una Palma més verda i sostenible, l’obertura de Can Balaguer i l’apropament dels serveis socials a la ciutadania amb nous centres i feina de prevenció comunitària, entre d’altres. També s’ha projectat el vídeo de la investidura d’Antoni Noguera del passat 30 de juny de 2017. Finalment, els participants han pogut gaudir d’una picada abans de concloure l’acte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.