Setmanari d'informació local - 138 anys

Calvià treu a oposició 51 places de policies locals

14357

L'Ajuntament de Calvià ha aprovat l'oferta pública d'ocupació amb la qual convoca oposicions de torn lliure per 51 places de policies locals. Així ho ha anunciat el consistori després que el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de Balears (BOIB) hagi publicat aquest dimarts el decret corresponent.

Aquestes places cobreixen les que ja estaven pressupostades en plantilla. D'acord amb els pressupostos generals de l'Estat, ha estat possible impulsar aquesta mesura que permetrà renovar i ampliar la plantilla d'agents de la Policia Local a Calvià. Segons ha destacat l'Ajuntament en una nota informativa, d'aquesta manera volen donar estabilitat a la situació d'interinitat de molts membres del cos de Policia que estaven donant un servei temporal durant almenys els tres anys anteriors al 31 de desembre de 2016. 

Els sindicats CCOO, STEI i UGT, membres de la taula general conjunta, han acceptat aquesta proposta d'oferta pública d'ocupació. Totes les places corresponen a Policia Local, nivell C, subgrup C1, de l'escala d'administració especial i subescala de serveis especials.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.