Setmanari d'informació local - 138 anys

Durán assegura que el govern d'Hila i Noguera a Palma ha estat «el pitjor de la història»

14359

La portaveu del PP a l'Ajuntament de Palma, Margalida Durán, ha assegurat aquesta dimarts que el govern de José Hila (PSIB) i d'Antoni Noguera (MÉS) a Cort ha estat «el pitjor de la història». Així ho ha expressat durant la celebració de les jornades del grup municipal popular, en les quals s'ha definit l'estratègia política del curs 2017-2018.

«Els primers dos anys hem patit un batle absolutament intranscendent, i ara tenim un batle únicament preocupat pel seu lluïment personal», ha dit la portaveu del PP. Per a Durán, en la primera meitat de legislatura «l'equip de govern ja ha deixat patent la seva incapacitat per gestionar, amb un empitjorament dels serveis en totes les àrees».

Govern contra la gent

Com a exemple, Durán ha lamentat que «l'autodenominat 'govern de la gent' hagi resultat ser el 'govern contra la gent', ja que en aquesta legislatura l'equip municipal ha generat crispació on no n’hi havia, com ha ocorregut amb el col·lectiu dels bombers, amb els clubs esportius, o amb les associacions de veïns o de persones majors».

A més, l'edil ha criticat que «els que parlaven de 'rescat a la ciutadania' han introduït un nou copagament en Serveis Socials, concretament en el servei d'ajuda a domicili, que mai no havia tingut cap cost per als ciutadans». Enfront d'això, Durán ha defensat que el PP «representa l'única alternativa real de gestió». «Constatam que l'equip de govern de Cort està esgotat, desmuntat i únicament funciona a cop d'improvisació», ha censurat. 

En aquest context, la portaveu ha indicat que «la ciutat no pot esperar a 2019» pel que ha recordat les iniciatives que presenta el PP en cada ple «per donar un gir als principals problemes de la ciutat i actuar com a motor del canvi». «Després de dos anys en els quals hem recorregut les barriades de Palma i ens hem acostat als ciutadans per conèixer els temes que els preocupen, i les seves queixes i suggeriments; estam en disposició de transformar aquests missatges en propostes constructives que serveixin per donar solució als principals problemes dels palmesans», ha conclòs Durán.

A la reunió ha assistit el president del partit Biel Company, que ha animat als assistents a «continuar exercint una oposició constructiva alhora que contundent i encaminada a oferir solucions reals als principals problemes dels ciutadans». També han estat presentis la vicepresidenta, Marga Prohens; el secretari general, Toni Fuster i el vicepresident de comunicació, Llorenç Galmés. En la jornada s'han abordat reptes de millora de la ciutat com la neteja, la mobilitat, la seguretat en les barriades i les inversions en infraestructures.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.