Setmanari d'informació local - 138 anys

Organitzen una jornada de neteja a la platja de Can Pere Antoni

14879
Cartell de la jornada de neteja a la platja de Can Pere Antoni. | Ondine

L'Associació Ondine, amb el suport de Mallorca Blue, GOB Mallorca i la Federació d'Associacions de Veïns de Palma han organitzat una jornada de neteja a la platja de Ca Pere Antoni per aquest diumenge dia 29 d'octubre.

La jornada tindrà lloc a partir de les 11.00 hores i se sumaran diferents col·lectius i usuaris de la badia de Palma, segons ha informat l'Associació Ondine.

A més, aprofitant la jornada de neteja es durà a terme una acció reivindicativa, amb una emissió en viu a través de Facebook, en defensa d'un mar sense abocaments i la conservació de l'ecosistema marí.

Conscienciar la societat

Des de l'associació han explicat que la seva intenció és que aquestes reivindicacions no siguin enteses com a queixes «sinó com a punt d'inici per conscienciar a la societat, obrir el debat i impulsar els processos que condueixin a la solució» de diversos aspectes, sobre substitució de depuradores, abocaments d'aigües fecals, ús d'adobs químics, residus urbans, educació en els col·legis, plàstics i envasos d'un sol ús o qualitat d'aigües de bany, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.