Setmanari d'informació local - 138 anys

Jarabo: «Tenim la infàmia d’una presidenta governant Catalunya sense haver estat triada a les urnes»

14903

Alberto Jarabo i Laura Camargo han valorat l’actualitat aquest dilluns. El president del grup parlamentari de Podem a les Illes Balears, Alberto Jarabo, ha valorat la situació de Catalunya com «el pitjor dels escenaris possibles. Podem no volíem que s’aplicàs la declaració d’independència ni tampoc el 155. I ara tenim un escenari de molta incertesa a Catalunya en què continua la tensió social i la fractura social que entenem que ha estat provocada principalment per aquest silenci del PP davant un conflicte polític com era el català».

Des de Podem Illes Balears assumeixen el discurs del Govern espanyol respecte al cessament del Govern de Catalunya: «Ara hi ha un cessament d’un Govern, d’un Parlament i tenim la infàmia d’una presidenta com Soraya governant Catalunya sense haver estat triada a les urnes», ha dit. A més, han defensat l'opció de les eleccions com a solució al conflicte amb el model territorial de l'Estat espanyol.

Sobre l'actuació de l'expresident del Govern i senador, Francesc Antich, han explicat que valoren «positivament la coherència» de l’expresident Antich a l’hora de sortir del Senat l’altre dia i no votar el 155. «Aquí els partits que formam els Acords pel canvi hem anat prou units en aquesta situació apel·lant al diàleg i una situació pactada i sempre política d’aquest conflicte que és exclusivament polític».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.