Setmanari d'informació local - 138 anys

CatComú considera «profundament desafortunada» la comparació de Fachin sobre el 155

14975

La coordinadora de comunicació de CatComú, Elisenda Alamany, ha criticat aquest dimecres que el secretari general de Podem Catalunya, Albano-Dante Fachin, comparés «la consulta a la militància catalana de Podem convocada des de la direcció de Podemos sobre la concurrència en les eleccions del 21 de desembre» amb la intervenció de l'autonomia catalana en virtut de l'article 155 de la Constitució: «Em sembla profundament desafortunat».

«L'explicació d'Iglesias per intervenir Podem, la seva estructura, és igual a la de Rajoy per intervenir Catalunya, que va dir que cal llevar un govern legítimament escollit per donar-li la veu a la gent», va argumentar Fachin, una comparació que Alamany ha censurat en una entrevista de Catalunya Ràdio.

Alamany ha apostat perquè Podemos i CatComú comparteixin candidatura el 21-D (com ja feren en les eleccions del 2015 sota les sigles de SíQueEsPot) encara que de moment no hi ha, ha dit, converses entre Fachin i elcandidat a la Presidència de la Generalitat dels 'comuns', Xavier Domènech.

La «improvisació» de Puigdemont

Preguntada sobre el viatge del president, Carles Puigdemont, a Bèlgica, on ha contractat a un advocat expert en exili, ha considerat que dóna imatge «d'improvisació». «Aquestes anades i vengudes resulten incomprensibles crec que per a tothom, i no sé si és la imatge que es mereix Catalunya al món», ha assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.