Setmanari d'informació local - 138 anys

Pere Garau serà intervengut artísticament pels finalistes d’Art Jove

La Conselleria organitza amb l’Ajuntament de Palma un certamen que intenta estimular i dinamitzar barriades

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través del programa cultural Art Jove, convoca aquest dissabte la final del certamen d'Arts Visuals, que consistirà en un recorregut per les cinc intervencions artístiques dels seus finalistes pel barri de Pere Garau a les 12.00 hores.

La Conselleria col·labora amb l'Ajuntament de Palma per convocar aquest certamen que «intenta estimular i dinamitzar determinades barriades», i interactuar i interpel·lar als seus veïnats sobre la realitat dels seus carrers, com en l'anterior edició, que es va desenvolupar en El Terreno, de Palma.

Per això, el batle de Palma, Antoni Noguera, i el director de l’IBJove, Joan Ferrà, assistiran a la final. Els projectes finalistes són de Lorena Gutiérrez, 'Intervenim/Intervenimos'; de Rosa Caterina Bosch, 'Herbari'; de Natalia Fariñas, 'X Box'; de Sergio Monjo, que no té títol; de Guillem Portell i 'Pere en festes'.

A més dels cinc finalistes, el certamen d'Arts Visuals d’Art Jove col·labora amb el programa d'intercanvis Art Pertot, a través del qual han convidat als següents artistes: Rébecca Konforti i LHRC.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.