Setmanari d'informació local - 138 anys

Obert el termini per presentar propostes per a dos espectacles per Sant Sebastià

15089

L'Ajuntament de Palma obre aquesta setmana la convocatòria perquè les empreses puguin començar a presentar projectes per dur a terme dos espectacles, un d'humor i un altre multiescènic, que s'integraran en el programa de festes de Sant Sebastià 2018.

L'espectacle d'humor (monòlegs, imitacions, paròdies, esquetxos, etc.) tendrà lloc el 26 de gener a la Plaça Major entre les 20.00 i les 22.00 hores, i el multiescènic (teatre, dansa, circ) serà el 18 de gener a la mateixa franja horària.

Amb aquests dos espectacles, l'àrea de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial pretén «aprofitar la infraestructura ja muntada» per a la Revetlla de Sant Sebastià per «programar altres espectacles i obrir així les festes a les arts escèniques i a l'humor al carrer».

Les empreses interessades poden consultar les bases d'ambdues convocatòries i els terminis per presentar les ofertes al portal de Participació Ciutadana del web de l'Ajuntament de Palma. Les propostes es poden presentar fins a aproximadament el 21 de novembre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.