Setmanari d'informació local - 138 anys

Darrer concert de banda al complet de DONALLOP a Esporles

15135

DONALLOP és el projecte artístic on Pere Bestard i Joana Pol desenvolupen el seu treball com a compositors i intèrprets des de 2013. Misteris de sa vida (Mésdemil, 2016) és el seu segon àlbum d’estudi i suposa una gran passa artística pel grup després del seu primer llarga durada #Milestones (Sonoteque, 2014). Aquest disc ha estat enregistrat i produït pel músic i productor asturià Paco Loco aprofundint en el seu so; tot facturant nou composicions que es mouen entre l’americana, el pop mediterrani i el folk poètic.

A finals de 2016 el duet efectua el canvi de residència de Mallorca a Catalunya i es fa un lloc a l’escena catalana actuant a distintes programacions rellevants del territori com són el Mercat de Música Viva de Vic, el CurtCircuit, el Born de Cançons, els Vermuts de l’Embassa’t, Primavera als Bars del Primavera Sound, l’Altacústic, el Festival Acústica de Figueres o els Concerts Delicatessen, un concert que es va emetre en directe per ICat.cat i ICat FM el passat 3 de novembre.

El proper dissabte 11 de novembre duran a terme el darrer concert de banda al complet de l’any a Esporles. Els acompanyaran Pedro Moyà a la bateria i Juanjo Monserrat al baix. Serà a la Casa del Poble a les 19h dins el marc del CACIM (Circuit d’Activitats del Consell Insular de Mallorca). Interpretaran cançons del seu darrer àlbum, així com també d’altres treballs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.