Setmanari d'informació local - 138 anys

L’STEI mostra el seu suport a la vaga general de Catalunya

15141

L’STEI Intersindical se suma a les mostres de suport a la vaga general d'aquest dimecres a Catalunya en contra de l’aprovació de l’article 155 i la pèrdua total d’autogovern que significa la seva aplicació, a més de compartir els motius laborals de la convocatòria.

Aquesta jornada de lluita compta, a més, amb el suport del sindicat germà de l'STEI a Catalunya, l’USTEC-STEs.

Des de l’STEI Intersindical «rebutjam frontalment l’empresonament de totes les preses i els presos polítics i exigim el seu alliberament immediat, així com també les acusacions d’adoctrinament que, al llarg dels darrers dies, s’han escampat en contra del professorat català i el de les Illes Balears per part del Partit Popular i de Ciudadanos».

L’STEI expressa així, una vegada més, el seu suport a la gent, el poble, les institucions catalanes, l’escola catalana, els seus treballadors i la comunitat educativa, així com també al conjunt del professorat de les Illes Balears i del País Valencià que està sent objecte d’un «atac tan miserable» per part dels partits de la dreta.

Finalment, també fa una crida a la participació a la manifestació del proper dissabte, dia 11 de novembre, a les 17 hores a la plaça d’Espanya de Palma per exigir la llibertat dels presos polítics, denunciar les accions de l’Estat i reclamar democràcia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.