Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] «Espanya viu la pitjor crisi de la dictadura»: Lapsus o subconscient?

15171

Els diputats d'ERC i del PDeCAT han aplaudit aquest dimecres a la portaveu parlamentària del PSOE, Margarita Robles, en el Ple del Congrés després que la diputada i jutge en excedència hagi apuntat que a Catalunya s'està vivint «la pitjor crisi de la dictadura». Potser la diputada volia dir democràcia en lloc de la dictadura. Pot ser no. Només ella sap que li passava del cap en aquell moment.

«Espanya està vivint, amb Catalunya, en els últims 40 anys la pitjor crisi de la dictadura... Perdó, de la democràcia», ha començat Robles a la pregunta que ha dirigit en la sessió plenària al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy. Malgrat la seva ràpida correcció, aquest descuit no ha passat inadvertit. Alguns dels assistents han afirmat amb aplaudiments les paraules de la dirigent socialista, mentre assentien amb el cap.

Algunes reaccions

Però no només ells. El secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, ha aprofitat el seu compte personal de Twitter per publicar el vídeo de l'error i comentar la 'jugada'. «Hi ha lapsus que valen més que mil paraules», ha manifestat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.