Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 700 comerços de Mallorca s'han sumat a la campanya de 'La Petigrossa'

15337

Més de 700 comerços de Mallorca repartits en 38 municipis diferents ja s'han adherit 'La Petigrossa', la major campanya de promoció realitzada fins ara pel petit comerç de Mallorca.

Aquesta iniciativa afavoreix els comerciants que s'han sumat amb incentius econòmics per la distribució de paperetes així com amb la possibilitat de guanyar un creuer per al comerciant que més paperetes reparteixi i per al qual distribueixi la papereta guanyadora.

En tota aquesta xarxa comercial, que es pot consultar a la web www.lapetigrossa.com, es poden adquirir, per 10 euros, les butlletes que donen dret a participar en el sorteig d'un gran premi valorat en 124.000 euros.

A més també es podran aconseguir les participacions en les diferents poblacions que visitarà en ruta el gran contenidor que inclou tots els premis com dos cotxes, una moto, una bicicleta, electrodomèstics, lingots d'or, assegurances per valor de més de 3.000 euros, etc.

Fins al moment s'han distribuït més de 40.000 paperetes entre els diferents comerços del total de 60.000 que es posaran a la venda.

El president de Pimeco, Bernat Coll, ha remarcat que aquesta iniciativa va més enllà del sorteig i s'inscriu en la voluntat de promocionar els valors del petit comerç i generar il·lusió en l'època nadalenca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.