Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort revisarà la relació de llocs de feina després de 17 anys

15363

La junta de govern ha aprovat l'inici del procediment de valoració dels llocs de feina de l'Ajuntament de Palma, que permetrà la revisió detallada de cada plaça i dels sous que perceben els funcionaris per ajustar-los a les especificitats de cadascun d'ells. La darrera revisió que la Relació de Llocs de treball (RPT) de Cort es va dur a terme fa 17 anys. Es preveu que aquesta nova valoració de les places de funcionaris estigui conclosa el juny del 2018.

Es tracta d'una revisió per ajustar retributivament cada lloc laboral a les qualificacions de cada plaça, segons ha explicat la tinent de batle de Funció Pública i Govern Interior, Aurora JhardiAixí, ha assenyalat que la RPT és el principal instrument organitzatiu dins de l'estructura interna de l'Ajuntament i que es va modificant per adaptar-ho a les necessitats dels departaments del Consistori.

Així, s'estudiarà de «manera detallada» cadascuna de les places de llocs de treball del personal de Cort, amb la voluntat de «reordenar i ajustar» tot el que té a veure amb l'estructura pública, ha afirmat. «Es donen casos de funcionaris que perceben retribucions injustes, tal com ocorre amb casos en els quals dues persones que fan la mateixa feina i ocupen el mateix lloc i que, no obstant això, perceben sous diferents», ha precisat la tinent de batle.

No obstant això, Jhardi ha matisat que aquesta revisió no té per què suposar baixades de sous, sinó que es tracta «d'equiparar i ajustar les retribucions al marc de la legal».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.