Setmanari d'informació local - 138 anys

'La solució està en moltes mans' és el lema que penjaran 22 ajuntaments pel 25N

15367

Un total de 22 pobles de Mallorca participen en les activitats del 25 de novembre, Dia internacional de l'eliminació de la violència contra les dones, que impulsa el Consell. Segons ha informat aquest dimecres la institució, durant dos mesos hi haurà activitats i actes amb els quals es tractarà de sensibilitzar a la societat mallorquina i sobretot als joves per a l'eliminació de la violència cap a les dones.

Durant novembre i desembre es realitzaran tallers en instituts i ajuntaments, xerrades, exposicions i projeccions amb col·loquis en municipis mallorquins. La campanya institucional de la Direcció Insular d'Igualtat pel 25 de novembre comptarà amb les banderoles que es penjaran en els 22 ajuntaments i en tots els edificis del Consell i la presència a les xarxes socials amb un vídeo informatiu amb el missatge 'La solució està en moltes mans' per fer una crida a la societat per implicar-se en aquesta lluita.

Entre els actes programats, des del Consell han destacat la projecció de dos documentals i la inauguració de la placa commemorativa de la primera manifestació contra la violència cap a les dones de Palma a la Plaça Espanya.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.