Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament acull aquest dilluns el VI Parlament Infantil

15451
Parlament Infantil celebrat en el Parlament de les Illes Balears. | Parlament

El Parlament acollirà aquest dilluns la celebració del VI Parlament Infantil amb motiu del Dia Internacional de la Infància, un acte organitzat conjuntament amb l'Oficina de Defensa dels Drets del Menor del Govern i Unicef-Comitè Balears.

Així mateix, la 'sessió extraordinària' tindrà lloc al voltant de les 11.30 hores a la sala de les Cariàtides amb la temàtica 'En quin món volem viure? Mirant a l'Agenda 2030'. El president del Parlament, Baltasar Picornell, serà l'encarregat d'inaugurar aquest ple, segons ha informat la institució balear.

Diferents consells municipals

D'aquesta manera, nens i adolescents dels Consells Municipals Infantils de Mallorca, Formentera, Santa Eulàlia, Eivissa, Maó, Santanyí i centres educatius de Ses Salines, Palma i Santa Maria del Camí exposaran les seves propostes sobre cinc objectius de desenvolupament sostenible inclosos en l'Agenda 2030, vinculats al medi ambient, al canvi climàtic i a la protecció dels recursos naturals.

Finalment, el Consell Infantil de Santanyí, un dels sis municipis de les Illes reconeguts com a Ciutat Amiga de la Infància (CAI), serà l'encarregat de presidir la 'sessió extraordinària'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.