Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Associació Hotelera i l’ARCA organitzen diferents itineraris i concerts

15485

L'Associació Hotelera de Palma-Mallorca i l'Associació per la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració per organitzar tres itineraris històrics i culturals pel centre històric de Palma i tres concerts de música per al projecte 'Música, turisme i patrimoni'.

Segons ha explicat l’Associació Hotelera en un comunicat, l'objectiu és oferir una oferta cultural de qualitat variada i potenciar i donar a conèixer la recuperació d'edificis històrics entre la ciutadania i turistes.

Les activitats, un recorregut cultural pel centre històric de Palma i un petit concert de música d'alumnes del Conservatori Professional de Música i Dansa, es realitzaran els dies 28 de novembre, i 5 i 19 de desembre.

El primer dia actuarà un quartet de saxòfons al Sant Francesc Hotel Singular, mentre que el segon dia ho farà un trio de guitarres a l'Hotel Posada Terra Santa. Finalment, actuarà un quartet de cordes a Boutique Hotel Can Cera. Des de l'associació han recordat que és necessària una inscripció prèvia i que totes les activitats tendran com a punt de partida la seu ARCA.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.