Setmanari d'informació local - 138 anys

Projeccions a Palma, Inca, Felanitx i Calvià del documental ‘La maleta de Marta’

15495

El documental de Günter Schweiger 'La maleta de Marta' tracta sobre la violència de gènere i serà projectat aquest divendres i dissabte en els centres culturals i centres educatius d'Inca, Felanitx, Calvià i Palma amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

Segons ha informat aquest dilluns el Consell en un comunicat, el documental narra la història de Marta Anguita, víctima d'una agressió del seu exmarit i la lluita contra el trauma i la por. A més, analitza «la violència masclista i les seves possibles causes des de la perspectiva d'un centre terapèutic per a homes violents». La protagonista de l'obra assistirà i mantindrà una xerrada informativa amb el públic assistent.

Lloc i hora

El documental 'La maleta de Marta' arribarà a Mallorca després de ser projectada els dies 20, 21 i 22 a Eivissa i Formentera. L'obra es projectarà a Inca el dijous 23 de novembre a les 18:30 h en el Museu del calçat i pell. A Felanitx el divendres 24 de novembre a les 20:00 h a la Casa de cultura.
De la mateixa manera, amb «la finalitat de prevenir la violència de gènere des de l'escola i per fomentar una educació per a la igualtat», aquest documental també serà projectat als alumnes dels Instituts d'Educació Secundària Blanes i Sureda de Palma i Bendinat de Calvià.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.