Setmanari d'informació local - 138 anys

La façana de Cort ja mostra el llaç morat contra la violència cap a les dones

15523

El llaç morat símbol de la lluita contra la violència masclista ja és a la façana de Cort, fins al dia 30 de novembre. Representants de diferents grups municipals han volgut donar suport a aquesta iniciativa. D'aquesta manera i amb un ampli programa d’activitats conjunt amb institucions i entitats socials,  l’Ajuntament de Palma es suma al 25-N Dia internacional contra la violència cap a les dones.

Des del passat 11 de novembre, el programa tracta  la violència cap a les dones des de diferents perspectives, amb iniciatives destinades a joves o obres de teatre de carrer. Amb aquesta iniciativa es vol «fomentar espais de reflexió» i, també, «treballar en diverses solucions per avançar en la lluita contra aquesta xacra de forma col·lectiva». També inclou els serveis d’atenció de les diferents institucions.

Programa

El programa recull diferents activitats, des de xerrades fins a exposicions o col·loquis. Actes prevists per als propers dies:

  • 23 de novembre: inauguració de l’exposició ‘Expressions artístiques de dones i infants supervivents de la violència de gènere 2017: Una imatge, 1000 sentiments / Ni una +’, organitzat per IRES i INTRESS. Centre Flassaders a les 19:00 hores.
  • 24 de novembre: Acte ‘El control no és amor: vull viure l’amor en llibertat’. Organitzat per Espais Joves i Dinamo. A les 18:00 h a l’Espai Jove Llevant (c/ Pere d’Alcàntara Penya).
  • El 25 de novembre l’Ajuntament es sumarà a la manifestació contra les violències masclistes convocada pel moviment feminista de Palma.
  • Concurs de microrelats i fotografia: es centrarà amb el tema ‘El control no és amor: vull viure l’amor en llibertat’. Per a joves d’entre 14 i 30 anys.
  • Teatre de carrer: es faran diferents representacions al carrer. El 24 de novembre a la plaça Porta Pintada (17:00 h i 17:45 h); el 25, al Mercat de Son Fuster (11:00 h i 11:45 h) i el 28, al Mercat Municipal de Pere Garau (11:00 h i 11:45 h).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.