Setmanari d'informació local - 138 anys

Hila: «Cream una nova subvenció per al lloguer jove perquè volem estar al seu costat»

15737

L'àrea de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne destinarà durant el 2018 un total de 2 milions d'euros a polítiques d'habitatge. La inversió es destinarà a una nova línia de subvencions al lloguer jove, a incrementar la partida de les subvencions per a barris vulnerables, a millorar el parc municipal d'habitatges, a enderrocar el Bloc VIII del Camp Redó i a fer un Projecte d'Habitatge Digne als edificis Pullman.

El regidor de Model de Ciutat, José Hila, ha remarcat la necessitat de crear «una política pública d'habitatge». Així, ha destacat la nova subvenció per al lloguer jove, que tendrà una partida de 250.000 euros. «Hem d'estar al costat dels joves, trobaran un aliat en l'ajuntament», ha assegurat Hila. A més, la partida per a subvencions per a barris vulnerables creixeran i passaran de 600.000 a 800.000 euros per a Son Gotleu, Camp Redó i Verge de Lluc, que s'incorpora a la línia d'ajudes. Dels 800.000 euros, 200.000 són pressupost propi d'Urbanisme i 600.000, de Llei de Capitalitat 2018.

Una altra de les accions que es duran a terme, segons l'Ajuntament, és iniciar un Pla de Reforma del Parc d'Habitatges Municipals, mitjançant el qual es pretén realitzar la reforma dels habitatges de l'Ajuntament, que no s'han reformat des de la seva construcció (alguns tenen més de 40 anys). També es desenvoluparà un projecte d'Habitatge Digne als Pullman dins del Pla Litoral Ponent EDUSI.

Finalment, es destinarà una partida a l'esbucament del bloc VIII del Camp Redó i a l'adequació del solar que en resulti. Dins d'aquesta partida també s'inclou donar-li un ús al solar que va deixar l'enderroc del Bloc XIII, «i que l'anterior equip de govern va obviar», segons Hila.

Estadi Balear

La Gerència d'Urbanisme ha aprovat aquest dimarts concedir la llicència de demolició a l'Atlètic de Balears de la grada est de l'estadi. «L'Estadi Balears és un edifici de grans dimensions que, amb el temps, s'hauria pogut convertir en un espai abandonat. Ara, es comença a donar solució i els propietaris podran començar les obres», segons Hila.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.