Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Orquestra Simfònica de les Balears presenta els seus nous concerts didàctics

15755

L'Orquestra Simfònica de les Balears (OSIB) ha presentat els seus nous concerts didàctics i de l'àrea social. En concret, la directora general de Cultura, Joana Català, el gerent de l'Orquestra, Pere Bonet; i la directora de Banca d'Institucions de CaixaBank, Teresa Colom; han presentat els concerts escolars i familiars que es realitzaran els dies 29 i 30 de novembre, per a escoles, i 3 de desembre, per a tot el públic, en el Teatre Principal de Palma.

La Fundació Orquestra Simfònica de les Balears ja fa uns anys va iniciar, entre unes altres activiats, la tasca d'acostar l'Orquestra al públic més jove a través de concerts pedagògics, alguns dirigits a centres educatius i uns altres per ser gaudits en família.
La producció per a aquesta temporada és 'Els planetes' de Gustav Holst, que té un vincle amb Mallorca, ja que la idea de la seva composició va sorgir quan el compositor gaudia d'unes vacances a l’illa i, en companyia d'uns amics, observava els astres i parlava d'astrologia. En les seves funcions, també hi participaran vuit entitats de col·lectius vulnerables.

La idea principal del cicle és fomentar l'experiència musical en viu a partir d'obres mestres de la història de la música, a més de treballar el context històric i artístic, els instruments que formen l'orquestració de les obres seleccionades o elements del llenguatge de la partitura. És important la focalització que té part del treball de l'Orquestra en els més petits, ja que és una manera de generar el futur públic musical.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.