Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP d'Eivissa denuncia que una «política radical d'imposició del català» perjudica els serveis públics

15895

El president del PP d'Eivissa, José Vicente Marí, ha denunciat que una «política radical d'imposició del català propi de les Balears perjudica la correcta prestació dels serveis públics a Eivissa».

«Que es convoquin quatre places de metges en urgències i els onze metges que es presenten siguin exclosos per faltar-los el requisit lingüístic, és un despropòsit més de la política de postureo i imposició dels radicals d'esquerres a la nostra Comunitat i en la nostra illa», ha assenyalat Marí.

Per al PP d'Eivissa, «la política lingüística radical d'Armengol i el líder nacionalista mallorquí, Biel Barceló, porta al català propi de Balears a la irrellevància, a convertir-lo en un eslògan sense res darrere i, alhora, es genera un gravíssim perjudici al dret dels ciutadans de comptar amb serveis públics de qualitat. És la forma de retallar drets d'Armengol davant el silenci de Vicent Torres, incapaç de defensar els eivissencs i la qualitat necessària dels serveis públics als que tenen dret», ha dit el president.

Així mateix, Marí ha afegit que Armengol «es nega reiteradament a reconèixer i pagar el plus de fidelització de la plantilla sanitària a la nostra illa que compensi la doble insularitat, els mitjans amb què compten els nostres professionals sanitaris són lamentables en relació a altres centres de les Balears i a més imposa amb autoritarisme el requisit lingüístic per després permetre l'arbitrarietat d'exonerar uns i altres no».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.