Setmanari d'informació local - 138 anys

Entitats de tot el domini lingüístic reforçaran lligams a Castelló davant l’excepcional situació

15905

La xarxa d'entitats d'Enllaçats per la Llengua (ExLL), que aplega col·lectius d’arreu del domini lingüístic català, es reunirà el proper 16 de desembre a Castelló de la Plana, al País Valencià, per celebrar la trobada anual que cada any fa coincidir amb l’aniversari de les Normes de Castelló de 1932.

En aquesta reunió plenària, que es durà a terme a la seu del sindicat STEPV-iv a les 11 h, es farà un repàs de totes les campanyes, trobades i activitats desenvolupades durant l’exercici, especialment sobre l’espai de comunicació en català i les seves darreres novetats, a més de l’amplicació de la xarxa a altres col·lectius.

També es tendrà en compte l’excepcional situació de repressió viscuda a Catalunya, que afecta directament les associacions i institucions que fan feina per la llengua, l’escenari postelectoral i els darrers atacs rebuts al model d’escola en català a diferents parts del territori catalanoparlant.

En aquest complicat context, la xarxa d’Enllaçats reitera encara més el seu compromís per sumar esforços i compartir sinergies entre els diferents col·lectius que l’engloben, revertint tendències recentralitzadores.

Com cada any, Enllaçats per la Llengua dóna suport i assistirà als actes de la commemoració de les Normes de Castelló, organitzada per la plataforma 'Castelló per la Llengua'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.