Setmanari d'informació local - 138 anys

Als homes també els interessa la bellesa

15933

La bellesa ha estat durant dècades un assumpte d'interès general entre les dones. Totes o gairebé totes es preocupen per lluir un cutis més lluminós, una figura més esvelta i una aparença la més atractiva possible. No obstant això, avui són cada vegada més els homes als quals també els importa tenir un millor aspecte. La imatge d'algú que entra en un saló de bellesa o pregunta per una operació d'estètica és avui més unisex que mai.

Productes de cura corporal

La cosmètica és un dels camps en els quals es nota que els homes es cuiden cada vegada més. Abans, les cremes hidratants i altres tipus de composts cosmètics es van formular per a les necessitats de les dones. No obstant això, les marques són molt conscients que ells també demanden aquests productes, i que l’after shave no és l'únic producte que s'apliquen per tractar la pell.
Aquest és un dels motius pels quals gairebé totes les marques tenen una línia específica per a homes. Fins i tot es poden veure productes de marques blanques que estan formulats per atendre les necessitats de la població masculina. Un senyal inequívoc que és d'ús general.

Joieria i complements

En aquest camp possiblement sigui on s'han vist menys canvis, ja que des de fa milers d'anys els homes s'han adornat amb joies. Penjolls, anells i rellotges estan sempre presents, en major o menor mesura, com a part de l'estilisme masculí.
El que ha canviat en aquest sentit és la manera en la qual es compren joies i complements. Les compres a través d'Internet s'han generalitzat i tendes com la joieria online Le Belle ofereixen les seves col·leccions i novetats a través d'aquest canal, un dels preferits pels homes per fer les seves compres.

Cura del cabell

Si abans el normal era anar a una perruqueria per fer-se un tall, avui aquestes visites són encara més freqüents. Els homes volen sentir-se atractius, i per això cerquen talls de cabell que els afavoreixin, segons quina sigui la forma de la seva cara, els seus gustos personals i els estils que estan més de moda. També és habitual tenyir-se, no solament per ocultar els cabells blancs quan aquestos apareixen, sinó com a forma de canviar per sentir-se millor.
A més, l'interès per deixar-se barba no deixa de créixer, i amb això ho fa també la demanda de tractaments per mantenir-la en les millors condicions. Des de xampús fins a talls específics, avui cuidar el cabell no té per què tractar-se solament de la part superior del cap.

Cirurgia plàstica, per què no?

Que els homes s'interessen cada vegada més per millorar la seva aparença es nota fins i tot en les consultes dels cirurgians. Encara que segueixen sent minoria, hi ha molts homes que pregunten per operacions d'estètica per canviar el seu aspecte i lluir tan bé com sigui possible.
L'institut de cirurgia plàstica Dr. Fabrizio Moscatiello rep sol·licituds d'informació sobre aquestes intervencions de part d'homes que no solament pregunten per un canvi en el nas o la forma de les orelles. Operacions per eliminar arrugues o liposuccions, tradicionalment lligades a la població femenina, també són freqüents, cada vegada més, entre la masculina.
A més, aquest interès creixent no té límits d'edat. Es pot veure a tot tipus d'homes interessant-se pel tema de la bellesa. I és que tenir un millor aspecte és cada vegada més una qüestió de tots.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.