Setmanari d'informació local - 138 anys

El cunyat d’Arrimadas la descriu com a «fatxa» per Twitter

16009

En el programa emès de 'Mi casa es la tuya' del 29 de novembre, la convidada d?Osborne va ser Inés Arrimadas. Durant la conversa entre la candidata de Ciudadanos a Catalunya i el presentador de televisió sortiren a la llum algunes exclusives interessants. Arrimadas va confessar que el seu marit, Xavier Cima (exdiputat de CiU al Parlament de Catalunya) donarà «un vot prestat» a Ciutadans a les eleccions del 21-D.

Tot apunta que el matrimoni funciona a la perfecció però, en canvi, la relació amb el cunyat de la cap de Ciudadanos, Jordi Cima, no funciona tan bé.

Albert Rivera: «Ahora resulta que somos unos fachas»

En una publicació a Twitter d?ElHuffPost es publicaren unes declaracions d?Albert Rivera que deien; «Ahora resulta que somos unos fachas». De tots els comentaris, un era de Jordi Cima, el germà de Xavier Cima. Aquest contestava directament a les declaracions assegurant un; «Ahora no, jajaja!!! Ya hace tiempo!!!». Ràpidament Cima esborrà el comentari i canvià el seu perfil a privat. Potser la relavió entre Jordi Cima i Inés Arrimadas no vagi tan bé.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.