Setmanari d'informació local - 138 anys

La companyia de Raquel Klein guanya el primer premi del certamen de Dansa Contemporània Art Jove

16031
La peça guanyadora ha estat "1'28" de la coreògrafa i ballarina Raquel Klein | CAIB

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l'Institut Balear de la Joventut (IBJove) i del seu programa cultural Art Jove, ha convocat aquest divendres 8 de desembre, en el Teatre Xesc Forteza de Palma la final del certamen dedicat a la dansa contemporània.

La peça guanyadora ha estat "1'28" de la coreògrafa i ballarina Raquel Klein, amb música en directe d'Adrià Juan i Albert Tarrants a partir d'una composició pròpia. El primer premi en metàl·lic és de 1.000.

Han estat finalistes del certamen la resta de peces:

"HELL-O" (a la imatge), de la companyia Kse&Me, amb coreografia de Carlos Martos, Atik H. Eba, Ksenia Guinea i Neus Cortès; amb aquesta darrera també d'intèrpret; i "Elements", de la companyia 9 Espai Escènic, amb coreografia de Mireia Sans, i com a intèrprets, Elisabert Verger, Marta Otero, Andrea Cuervo i Mar Fiol.

El jurat del certamen ha estat presidit per Pere Santandreu, director de l'Auditori Sa Màniga; Marc de Pablo, ballarí i coreògraf; Mònica Pérez, directora adjunta del Teatre Principal de Palma; Andrea Cruz, ballarina i coreògrafa; i Marta Ferré, directora general de Cultura de l'Ajuntament de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.