Setmanari d'informació local - 138 anys

Què pot fer per tu un comparador de préstecs

16089

S'acosta el Nadal i aquestes dates tots ens excedirem una mica amb les despeses. Per a alguns, solament serà una despesa extra, però per a uns altres pot suposar un problema complicat si tenen massa compromisos.

No és fàcil justificar no anar a un sopar amb els companys de feina o que no es farà un nou regal a aquest nebot que tant ho espera. De vegades, cal fer un esforç econòmic, encara que no sigui el que millor ens vengui.

Una possible solució són els préstecs online. Amb ells pots aconseguir una quantitat limitada de doblers, però suficient per poder permetre't un d'aquests petits però ineludibles capritxos nadalencs.

Una forma intel·ligent d'emprar aquest tipus de préstecs, és fer-ho com si fossin un endarreriment d'una part del pagament. No és el mateix haver de desemborsar 300 € ara, que desemborsar-los al llarg de 6 mesos, encara que per descomptat hagis de pagar els interessos associats.

La majoria de consumidors pensen que els préstecs online són solament per a petites quantitats i que s'han de retornar en el termini d'un mes. Però no sempre és així. Si bé un préstec d'aquest tipus no et permetrà comprar-te una casa a la platja, les quantitats que es poden finançar no són tan petites i els terminis poden anar molt més enllà dels 30 dies.

Precisament en això és en el que pot ajudar un comparador de préstecs disponibles a l’Estat espanyol, ja que permet descobrir totes les opcions del mercat, i no solament aquelles de les quals has sentit parlar.

Aquest tipus de webs ofereixen tota la seva informació gratuïta i sense compromís. Ells no guanyen doblers de tu, sinó de les mateixes entitats que volen aparèixer a les seves pàgines. Però com totes desitgen aparèixer en aquestes webs, la comparació que fan és molt completa.

A més, poden estalviar al client bastant de temps. Simplement donant un cop d'ull en un comparador veuràs les principals característiques de cada prestador i els seus avantatges i inconvenients.

A partir d'aquí, no es pot eludir la labor de recerca responsable que ha de fer el consumidor. Quan es dubta entre dos o tres prestadors arriba el moment de fer simulacions de crèdits amb ells i sobretot de llegir-se els seus contractes.

La bona notícia és que aquest tipus de préstecs està molt regulat i la informació és molt transparent. Així que, amb una mica de temps, qualsevol consumidor pot saber perfectament quants diners haurà de retornar, quina part correspon a interessos i quina part a la devolució del préstec, l'interès TAE i les possibles tarifes en cas que ocorri alguna cosa com podem ser un impagament o una sol·licitud de prolongació del termini.

Per descomptat, tota aquesta informació es pot adquirir dels seus webs sense cap compromís, de manera que, si no t'agrada el que veus o llegeixes, no hauràs de pagar res i podràs anar a un altre lloc amb total llibertat i sense demanar el préstec.

Fins al veritable moment de l'acceptació del contracte, tot és gratuït.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.