Setmanari d'informació local - 138 anys

OCB: «L'inici de les emissions d'À Punt és una bona notícia pels catalanoparlants»

16113

Quatre anys després del tancament de Ràdio i Televisió Valenciana comença l’emissió de la nova ràdio pública del País Valencià 'À Punt'. Amb aquest motiu ha celebrat l'Obra Cultural Balear la posada en marxa del nou ens públic al parer d’Empar Marco, directora general de la Societat Valenciana de Mitjans de Comunicació, «tots els programes de la graella compleixen amb la filosofia del projecte, és a dir, comptam amb continguts de proximitat i servei públic».

Cal recordar que aquesta ràdio pública forma part de La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), entitat pública creada el 15 de juliol de 2016 amb l’objectiu de satisfer les necessitats d’informació, cultura, educació i entreteniment dels ciutadans i ciutadanes i la societat del País Valencià.

Així des de l'Obra Cultural han felicitat tot l'equip que ha fet possible poder tenir uns mitjans públics de qualitat i en valencià. «És, sens dubte, una molt bona notícia pels catalanoparlants que, d'aquesta manera, veim incrementada l'oferta de mitjans de comunicació en català arreu del país», han assenyalat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.