Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB accepta Bel Busquets com a vicepresidenta del Govern però Armengol ho ha de ratificar

16267
Reunió MÉS i PSIB celebrada aquest divendres. Aquest dissabte de matí la reunió ha continuat. | E.P.

PSIB i MÉS han finalitzat aquest dissabte el seu treball de «reflexió» que van iniciar el divendres per tractar la crisi del Govern respecte del relleu de la Vicepresidència i la Conselleria de Turisme; i han anunciat que traslladaran les conclusions a les seves respectives líders de partit, els qui mantindran un contacte durant «aquest cap de setmana».

Així mateix, a la reunió han participat els consellers Iago Negueruela i Pilar Costa i la consellera insular Mercedes Garrido per part del PSIB, i Lluis Apesteguia, Miquel Gallardo i Biel Frontera per part de l'Executiva de MÉS.

En declaracions a la premsa, Apesteguia ha explicat que el treball que havien encarregat els partits era «reflexionar conjuntament sobre la situació», per la qual cosa aquesta reflexió «ja està feta i ara toca traslladar-la a les dues dirigents».

D'aquesta manera, la presidenta del Govern, Francina Armengol, i la portaveu de MÉS per Mallorca, Bel Busquets, són les que ara s'han de «posar en contacte com més aviat millor», ha afegit.

«Ni d'una banda hi ha hagut cap vet de noms, ni per l'altre s'han plantejat coses com no recolzar els pressupostos de la comunitat o la possible sortida del Govern. No estem en aquests escenaris, MÉS se sent molt còmode en el Govern i dóna ple suport als pressupostos. Volem continuar enfortint-ho i seguir amb les polítiques de canvi», ha declarat el membre de l'Executiva de MÉS.

Així mateix, des de la formació ecosobiranista han insistit que la seva proposta és «única» i que ara «són les líders dels partits les que s'han de posar-se en contacte».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.