Setmanari d'informació local - 138 anys

Ciudadanos insisteix amb «el vot útil» advertint «no te la juguis»

16311

Ciudadanos ha tornat a insistir en el vot útil de cara a les eleccions catalanes del proper dijous amb el mateix argument que utilitza el PP.

En un vídeo difós aquest dilluns, Ciudadanos demana a l'elector que s'imagini una situació en la qual els qui s'oposen a la independència de Catalunya perden «l'oportunitat d'acabar amb el 'procés' per un parell d'escons». «Sabies que vots al PP i al PSC es quedaran sense representació? Centenars de vots que es perdran», diu una veu en off mentre es veu una taula electoral amb les paperetes de les diferents opcions polítiques.

Per evitar-ho, la formació taronja proposa que tots els que somien amb «una nova Catalunya« concentrin el vot en Ciudadanos. «No te la juguis, guanyem junts», s'escolta a l'espot electoral, que acaba amb el lema «vota útil, vota clar, vota valent».

Aquest missatge es repeteix per xarxes socials i ho recalquen en els mítings, com el cap de setmana passat, quan el president de Ciudadanos, Albert Rivera, va demanar als catalans no separatistes que «no tirin el seu vot» donant-lo al PP o al PSC en determinats llocs. «Sabent la llei electoral que tenim, que és un desastre, que és un parany, amb aquesta mateixa llei electoral els hem de guanyar», va afirmar en referir-se a les províncies de Lleida i Girona, on el repartiment de vots per als últims escons que s'assignen podria acabar beneficiant  formacions independentistes.

«Ens juguem tant, que fins i tot qui no ens hagi votat abans ens ha de prestar el seu vot, perquè en aquestes eleccions no importa quants escons tregui Ciudadnos, ni quants treguin el PSOE o el PP; el que importa és tenir majoria», va subratllar, afegint que aquesta podria dependre de sol 30.000 vots.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.