Setmanari d'informació local - 138 anys

Amadeu Corbera assumeix la presidència del GOB

Amadeu Corbera assumeix la presidència i Immaculada Férriz la vicepresidència

16371

El GOB Mallorca va celebrar aquest passat dilluns la seva assemblea ordinària anual de socis a la qual es va conformar la nova Junta Directiva, amb Amadeu Corbera com a nou president. La vicepresidència va ser assumida per Immaculada Férriz.

Segons han informat des de l’entitat ecologista, en el decurs de l'assemblea ordinària es varen exposar les principals actuacions que el GOB Mallorca ha duit a terme al llarg del 2017 d'acord amb la programació aprovada també per assemblea a principis d'any.

Així mateix s’exposaren i aprovaren el resum d'activitats de l'any 2017, el balanç econòmic de l'any 2017 i el pressupost de l'any 2018. L'assemblea també va donar el vistiplau a una modificació de les quotes de socis. Posteriorment, en l'assemblea extraordinària s’aprovaren els nous càrrecs, la presidència insular i vocalies a la junta directiva així com la renovació del càrrec de presidència interinsular.

El fins ara president Jaume Canals no va renovar en el seu càrrec i es va elegir com a nou president a Amadeu Corbera, i com a vicepresidenta a Immaculada Férriz, ambdós integrants fins ara de la Junta Directiva com a vocals i amb una llarga trajectòria dins de l'entitat. Per la seva banda, Jaume Canals continua amb el càrrec de president interinsular. Segons ha assenyalat Corbera, l’actual relleu de la directiva vol; per una banda, «apropar més la Junta Directiva als treballadors del GOB per dur a terme una feina més coordinada», i per altra banda, «ajudar les institucions a complir el seu projecte mediambiental».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.