Setmanari d'informació local - 138 anys

El Gremi de Llibreters de Mallorca inicia la campanya de Nadal de foment de la lectura

16399

El Gremi de Llibreters de Mallorca, amb el suport del Consell de Mallorca, torna a llançar sota el lema "Els llibres que voldria llegir" la seva campanya de Nadal de foment de la lectura aquest divendres 22 de desembre. Enguany, aquesta campanya està especialment adreçada a lectors i clients de les llibreries de Mallorca amb fills fins als deu anys i té com a objectiu promoure la lectura entre els més petits com a activitat durant les festes nadalenques.

Un total de catorze llibreries de Mallorca han instal·lat bústies per als Reis d'Orient on els nins podran depositar les seves cartes amb els llibres que voldrien llegir i que es troben entre els seus desitjos per l’any vinent. Finalment, cada llibreria farà un sorteig entre les cartes lliurades i a partir del dia de Reis es repartiran els llibres als nins guanyadors. Les llibreries participants a la campanya de Nadal són Agapea, Baobab, Born de Llibres, Curolletes, Drac Màgic, Embat, Espirafocs, La Biblioteca de Babel, Literanta, Llibres Colom, Lluna, Quars, Quart Creixent i Rata Corner.

Les llibreries participants també acompanyaran a aquesta campanya amb la celebració d'activitats durant totes les festes, després dels quals els petits podran aprofitar per escriure les cartes als Reis d'Orient per demanar els llibres que volen llegir o regalar. Les activitats podran ser consultades a les xarxes socials del Gremi de Llibreters.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.