Setmanari d'informació local - 138 anys

Josep de Luis es postula com a nou president de l'Obra Cultural Balear

17033

Aquest divendres migdia ha finalitzat el termini per presentar les candidatures a la futura junta de l'Obra Cultural Balear. Així, la candidatura única, encapçalada per Josep de Luis i amb Catalina Eva Canyelles com a vicepresidenta, és la candidatura disposada a dur el rumb de la nova etapa de l'entitat. La candidata a secretària és Pepi González i el tresorer, Jaume Fiol.

Josep de Luis és advocat i ha defensat casos d'activistes com les Feministes Encausades, els Encausats de Bunyola, diferents casos de discriminació lingüística, entre d'altres. Per la seva banda, Catalina Eva Canyelles és glosadora i una de les peces fonamentals dins l'OCB de Sóller. Des de Lloseta, Pepi González és regidora a l'oposició per Socialistes Independents. I Fiol és economista.

Mahecor Mbengue, activista cultural; Miquel Àngel Grimal, ex-conseller de Medi Ambient; Antoni Riera, periodista i llicenciat en filologia catalana; Liniu Siquier, fins ara batlessa de Búger per MÉS per Mallorca; Aina Vidal, activista i membre de la campanya Mallorca Lliure; són alguns dels noms que integraran la nova junta. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.