Setmanari d'informació local - 138 anys

Ciclistes de tot el món recorreran Mallorca en la XXVII Challenge Ciclista

17429

Ciclistes d'arreu del món recorreran Mallorca entre el 25 i el 28 de gener durant les quatre etapes de la 27ª edició de la Challenge Ciclista Mallorca, que ha estat presentada aquest dimarts en el Consolat de la Mar. La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha subratllat que l'esdeveniment fomenta els valors esportius en el marc «d'un espai i un paisatge magnífic, com és Mallorca».

Així mateix, la cap de l'executiu ha subratllat que el foment del turisme esportiu «és un pilar fonamental en la promoció de les Illes». Armengol ha estat acompanyada per la vicepresidenta i consellera de Turisme, Bel Busquests, qui ha destacat la importància de l'esdeveniment quant a la promoció del turisme sostenible i fora de temporada alta.

A més, ha ressaltat el suport de 72.000 euros que rep la carrera per part de l'Agència Balear de Turisme en forma de patrocini. També han estat presents en la presentació els diferents batles dels municipis que patrocinen els quatre trofeus; el vicepresident del Consell, Francesc Miralles, i els organitzadors de l'esdeveniment.

XXVII Challenge Ciclista 
La 27a Challenge comptarà amb quatre etapes, en què es lliuraran quatre trofeus. El dijous 25 la carrera començarà amb el trofeu Campos-Felanitx-Porreres-les Salines. L'endemà, els ciclistes recorreran la Serra de Tramuntana i el tercer dia serà el torn del trofeu Lloseta-Andratx.

Finalment el quart trofeu serà el de l'Arenal, que acaba amb una carrera final per la badia de Palma. En aquesta edició, comptarà amb la participació de 18 equips professionals formats per més de 150 ciclistes en cada carrera. L'any passat aquesta carrera va eliminar la figura de les hostesses en els lliuraments de premis com un pas a favor de la igualtat de gènere. En l'edició d'enguany, els encarregats de fer el lliurament seran infants membres dels clubs ciclistes dels municipis que patrocinen els trofeus.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.